PROGRAMAJÁNLÓ
A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában.
GASZTRONÓMIA
Idén első alkalommal jelentette meg Magyarországnak szentelt országos étteremlistáját a Michelin Guide.
UTAZÁS
Van egy ország, ahol az emberek akkor is vidámak, ha nincs rá különösebb okuk. A tenger áttetsző türkiz, a homok selymes és hófehér.
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
MŰVÉSZET
„A jó szalonokban a házigazda szelleme, személyisége egyben a hely szelleme.” Kárászy Szilviát szalonjában látogattuk meg.
BRUNCH
Még lefoglalhatjuk helyünket a főváros legromantikusabb nyári brunch helyszínén.
GIANNI
Gianni Annoni, gyerekkorról, Magyarországról, gasztronómiáról és jövőről, ahogy eddig még soha.
GOÛT DE / GOOD FRANCE
Franciaország nagy dobásra készül. Egy nemzetközi rendezvény keretében igyekszik népszerűsíteni a hazai gasztronómiát.
GASZTRO
Május 19-én bárki csatlakozhat a Food Revolution Dayhez, az egészséges táplálkozás napjához.
Nincs olyan hónap, évszak, amikor Prága nem tartogat meglepetéseket. Tartogass ajándékba te is egy utazást az arany városba.
JÖVŐNK
Az elkövetkező évtizedekben sem lesz trendi óriási adagokkal tömni a vendéget az éttermekben.
Napfény, pálmafák, kék tenger, homokos part, luxusjachtok, színvonalas üzletek, bárok, éttermek, múzeumok, megbecsült középkori emlékek.
VEGETARIANIZMUS
Világszerte egyre több az olyan konyhafőnök, aki a zöldségekre a húsokkal egyenrangú alapanyagként tekint.
Már Magyarországon is hódít a street food kultúra. Ezúttal egy különlegesen ízletes fesztiválon!
ELNÖKI SOMMELIER
A jó bornak igenis kell cégér! Gál Helga, az első magyar női „borpohárnok”.
KULINÁRIA
Minőségi gasztronómiai élmény és a francia bisztrók hangulata: a Borssó az örök ígéret kategóriáját kínáló helyek éllovasa.
Enni kell, de vajon fűlne-e a fogunk egy főttpénisz-tálhoz vagy madárnyálból készült fészekhez? Bizarr és méregdrága fogások.
VILÁGHÍRŰ PIACOK
Lyon, Les Halles piac, délelőtt 11 óra. Annak ellenére, hogy ez inkább amolyan világhírű „díszpiac”, ahol a helyiek nemigen vásárolnak.
INTERJÚ BARNA ÁDÁMMAL
Letisztult konyháját különleges vidéki szellemiség járja át. Barna Ádám séffel a Nespresso Atelier kapcsán beszélgettünk.(x)
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
La femme ünnepi címlappal Különleges címlap készült az ötéves La femme ünnepi lapszámához.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró