GASZTRONÓMIA
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
TÁNCMŰVÉSZET
Virsky: egy név, egy együttes, amely átírta a tánctörténelmet.
LUPA BEACH
Fehér homok, pálmafák, trópusi hangulat, koktélok és izgalmas vízi sportok várják a Lupa-tó partjára érkezőket. Budapest tengerpartján...
UTAZÁS
Ahol minden pillanat személyre szabott, a kényelem és luxus nem extra, hanem magától értetődő.
„Nem a cél a fontos, hanem az út, amelyen eljutsz odáig” – tartja a mondás. A most következő vonatutakra különösen igaz ez a megállapítás!...
MŰVÉSZET
„A jó szalonokban a házigazda szelleme, személyisége egyben a hely szelleme.” Kárászy Szilviát szalonjában látogattuk meg.
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
Megelevenednek az irodalom klasszikusai- no, nem színpadon vagy filmvásznon, hanem ételben. Az irodalom és a kulinária találkozása az asztalon.
KÖLN
Milyen íze van a kölschnek? Tényleg parfüm folyik az Illatos ház falikútjából? Ezekre a kérdésekre választ kaphatunk, ha Kölnbe...
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Egy negyven éves családi cégtörténet és töretlen hit a magyar gasztronómia háború előtti fényének visszaállításában.
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
Horvátország zöld besorolása alapján kockázatmentes úti célnak tekinthető, így idén is aggodalmak nélkül elindulhatunk a dalmát...
FESZTIVÁL
Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménysorozata az augusztus derekán megrendezésre kerülő Zempléni Fesztivál.
GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
VITORLÁZÁS
Várhatóan háromezernél is több sportoló vág neki a 155 kilométeres távnak az idei Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon.
Márton-napon országszerte lakomákat rendeznek, hogy egész esztendőben bőven legyen mit enni, inni.
BOR
Megkezdődött a hét végén a kékfrankos szőlőfajta szürete a soproni borvidéken. Legendák és jótanácsok!
Idén első alkalommal jelentette meg Magyarországnak szentelt országos étteremlistáját a Michelin Guide.
GASTRONÓMIA
Tokaji borok, zempléni ízek, koncertek és gyermekprogramok az idei Bor, mámor… Bénye fesztiválon
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
főszerkesztő
televíziós műsorvezető
író
újságíró