UTAZÁS A MESÉBE
Szeretnél egy helyben állva kétszer napfelkeltét nézni? Kétszáz éves vízimalom kerekéről lezuhanó vízsugárban zuhanyozni?
KIÁLLÍTÁS
Interaktív bemutatóval vezet be minket a kávé világába a Nespresso Atelier társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Center...
GASZTRONÓMIA
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
DESIGN
Innovatív ötleteiknek és újgenerációs tehetségeiknek köszönhetően a skandináv stílus népszerűsége töretlen.
VILÁG
A különcség annyira a fényesen elszigetelt Nagy-Britanniához tartozik, mint az ötórai tea vagy a látszólag szüntelenül szemerkélő eső.
UTAZÁS
A luxus szimbóluma, a béke és nyugalom oázisa. Szőlő- és olajfaültetvények között bújik meg a Meneghetti Wine Hotel & Winery. Pazar környezet és...
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
Varró Zoltán dizájner, belsőépítész művésszel könnyű, sőt örömteli beszélgetni: sugárzik belőle, hogy szereti, amit csinál.
Ahol minden pillanat személyre szabott, a kényelem és luxus nem extra, hanem magától értetődő.
Törökországot egyetlen út során lehetetlen bejárni. A közös történelmi múlt emlékeinek felkeresése azonban izgalmas kezdete lehet...
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
Mintha díszletek között sétálnánk az isztriai település óvárosának színes, kacskaringós, középkort idéző utcácskáin.
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
VEGETARIANIZMUS
Világszerte egyre több az olyan konyhafőnök, aki a zöldségekre a húsokkal egyenrangú alapanyagként tekint.
TREND
Melyek azok a célpontok, amiket most kezd felfedezni a világ, és melyek azok a jól ismert helyek, ahová idén újra érdemes ellátogatni?
Enni kell, de vajon fűlne-e a fogunk egy főttpénisz-tálhoz vagy madárnyálból készült fészekhez? Bizarr és méregdrága fogások.
Az utazás fontos része a modern kori ember életének. Ilyenkor egy időre hátrahagyjuk a hétköznapokat, és ismételten felfedezzük...
FESZTIVÁL
A szabadban is tartalmasan tölthetjük el a nyárestéket!
Gstaad a luxus, a diszkréció és a tökéletes kiszolgálás szinonimája a svájci Alpokban; egy gyöngyszem a hegyek között.
SZABADBAN
Etxebarri. Bilbaó közelében, az Axpe faluban, egy idilli völgyben található a világnak az az étterme, ahol a grillezést tökélyre...
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
főszerkesztő
író
újságíró
divatszakértő, blogger